5% alennus arrow_drop_up
Ohita ja siirry sisältöön

Seuraa meitä

Kotimainen verkkokauppa | Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksiin

  Maksutavat

  Maksuvälineinä käyvät:

  • Luottokortti (Visa, Mastercard, American Express)
  • Debit-maksukortti (Visa, Mastercard)
  • Visa Electron
  • Verkkomaksu (maksu pankkitunnuksilla)
  • Paypal-maksu
  • Klarna Payments (kuluton lasku 14pv sekä Slice it osamaksumahdollisuus)

  Maksukorttioperaattorina toimii STRIPE ja verkkopankkimaksamisessa Checkout Finland.

  Checkout:

  Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

  Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

  Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

  Pankkimaksut (Checkout Finland Oy)

  Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

  Lisätietoa: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

  Luottokorttimaksut (STRIPE)

  Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelu.

  Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä: +358 50 552 6610

  Suomalainen verkkokauppa

  Turvallinen ostotapahtuma

  Monipuoliset maksuvaihtoehdot