5% alennus arrow_drop_up
Ohita ja siirry sisältöön

Seuraa meitä

Kotimainen verkkokauppa | Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin

  Palautus ja reklamaatiot

  Asiakkaidemme 100% tyytyväisyys on meille tärkeintä. Tarjoamme tuotteillemme 14-päivän palautus- ja vaihto-oikeuden.


  Tilauksen peruminen: 
  Tilaus voidaan peruuttaa maksutta, MIKÄLI tilauksemme ei ole edennyt järjestelmässämme. Jos tilaus on edennyt, tilausta ei valitettavasti voida enää peruuttaa, vaan mahdolliset palautukset menevät normaalien palautuskäytäntöjen mukaisesti. 


  Palautukset: 
  Pawsson.fi tarjoaa asiakkailleen 14 päivän palautusoikeuden. Pawsson.fi EI vastaa palautuskustannuksista lukuun ottamatta tilannetta, jossa asiakas palauttaa viallisen tai väärin toimitetun tuotteen.

  • Jotta voimme hyväksyä palautuksen, tuotteen pitää olla jälleenmyyntikelpoinen, avaamaton, käyttämätön ja vahingoittumaton. Huomioithan että edellytämme kuitin ostoksestasi ennen palautusta.
  • Palauttaessasi ota yhteyttä sähköpostitse info@pawsson.fi otsikolla  'Palautus'. Kirjoita sähköpostiin tilausnumerosi, nimesi ja syy palautukselle.
  • Huomioithan että asiakas on velvoitettu itse maksamaan palautuksesta aiheutuvat postikulut ja muut mahdolliset kulut.
  • Kun palautettu tuote on vastaanotettu ja tarkastettu, lähetämme asiakkaalle vahvistusviestin ostosumman hyvityksestä. Huomioi, että hyvitämme ainoastaan tuotteen ostohinnan, postikulut eivät ole hyvityskelpoisia.
  • Mikäli palautus on hyväksytty, käsittelemme sen ja palautamme summan automaattisesti käyttämällesi maksutavalle.

  Pyydämme sinua säilyttämään kaikki asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti, kunnes olet saanut tiedon palautuksen vastaanottamisesta Pawsson.fi:lta.  

  Huom! Jos tilauksesi on tullut keskusvarastoltamme ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@pawsson.fi.

  Keskusvarastolta tulleille paketeille palautusosoite on:

  • Paws & Son Oy
  • Pitkäniementie 35
  • 57710 Savonlinna
  • FINLAND
  • Sposti: info@pawsson.fi

  Keskusvarastolta saapuneita paketteja ei saa lähettää alla olevaan osoitteeseen!

  Palautusosoite (Vantaan varastolta saapuneille paketeille):

  Paws & Son Oy
  Ogoship Oy c/o 3PL Logistiikka Uusimaa Oy
  Juurakkotie 4
  01510 Vantaa

  Sähköposti: info@pawsson.fi

  Merkitse palautuspakettiin tilausnumerosi esim. A4 paperille selvästi kirjoitettuna.

  HUOM! Palautukset täytyy lähettää ovelle pakettina. Varasto ei nouda tai käsittele noutopisteisiin lähetettyjä paketteja. Noutopisteisiin lähetetyt palautukset palautuvat lähettäjälle. 
    
  Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti: Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi epilaattorit, partakoneet, ihokarvatrimmerit, nenä/korvakarvatrimmerit, kynsitrimmerit, hiustenhoitolaitteet ja kotiparturi, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, kuume-, verenpaine- ja verensokerimittarit sekä alkotesterit, nappikuulokkeet ja hands-free –laitteet sekä vaipat ja muut vastaavat lastenhoitotuotteet. 
  Osa tuotteistamme on hygieniatuotteita, joiden pakkaukset on sinetöity. Huomioithan että näillä tuotteille EI ole palautusoikeutta mikäli sinetit on murrettu! Tämä siitä syystä, että tuote ei ole enää palautettavissa myyntiin pakkauksen avaamisen jälkeen. 
  Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti.

   

  Noutamattomat paketit:

  • Pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta noutamattomasta/vastaanottamattomasta paketista 19,90€, jolla korvataan meille aiheutuneet kustannukset. Pakettia säilytetään noutopisteessä seitsemän päivää, jonka jälkeen se palautuu meille. Huomaathan, että jos haluat palauttaa paketin, sinun on ensin noudettava paketti ja toimittava palautusohjeidemme mukaisesti. Paketin noutamatta jättäminen Postista / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Noutamatonta pakettia ei koske palautusoikeus.

   

  Maksun palautukset:

  • Jos tuotteessa on valmistusvirhe, hyvitämme ostohinnan 100%:sesti. Huomioi, että vaadimme valmistusvirheistä kuvalliset/video todisteet.
  • Tarjoamme 14-päivän palautus- ja vaihto-oikeuden siitä lukien kun lähetys on vastaanotettu.
  • Hakiessasi maksunpalautusta, ota yhteyttä sähköpostitse info@pawsson.fi otsikolla  'Maksunpalautus'. Kirjoita sähköpostiin tilausnumerosi, nimesi, syy palautukselle sekä todisteet valmistusvirheestä.
  • Mikäli lähetys on vahingoittunut, kadonnut tai varastettu, lue eteenpäin.

  Vahingoittuneet lähetykset: 
  Tilanteissa joissa seurantatiedot näyttävät, että lähetys on toimitettu osoitteeseesi, mutta paketti/paketit ovat vahingoittuneet lähetyksessä, reklamoi lähetys suoraan kuriirille. 
  Pawsson.fi ei ole vastuussa vahingoittuneista lähetyksistä. 
    
  Varastetut lähetykset: 
  Jos pakettisi on varastettu, reklamoi se suoraan kuriirille. 
  Pawsson.fi ei ole vastuussa varastetuista lähetyksistä. 
  HUOM: Käsitellessämme palautuksia ja maksunpalautuksia, kysymme aina seurantatiedot kuriirilta. Jos emme saa näitä tietoa, emme mahdollisesti pysty käsittelemään palautuksia ja maksunpalautuksia. 
    
  Väärään osoitteeseen lähetetyt paketit: 
  Tarkista aina että toimitusosoitteesi on oikea. Kun tilaus on vastaanotettu, emme valitettavasti pysty enää tekemään muutoksia osoitteeseen tai muihin tietoihin. 
  Ota huomioon, että Pawsson.fi ei ole velvoitettu tarjoamaan maksunpalautusta mikäli asiakas on antanut väärän toimitusosoitteen.

  Suomalainen verkkokauppa

  Turvallinen ostotapahtuma

  Monipuoliset maksuvaihtoehdot