Paws & Son - Toimitukset – pawsson.fi
5% alennus arrow_drop_up
Ohita ja siirry sisältöön

Seuraa meitä

Suomalainen verkkokauppa | Ilmainen toimitus yli 65‚ā¨ tilauksiin

  Toimitusehdot

  Toimitamme kotimaan varastolta tulevat paketit noutopisteeseen. Suoraan tehtaalta toimitettavat tuotteet (tilaustuote) tulevat kotiin / noutopisteeseen.

   Asiakkaan yhteystiedot

  • HUOM! Tarkista aina, ett√§ s√§hk√∂posti/puhelinnumerosi on oikein. Jos yhteystiedot on tilauksella v√§√§rin, ette mahdollisesti saa toimitusilmoitusta paketista, jolloin paketti palautuu meille. N√§iss√§ tapauksissa sovelletaan noutamattomien pakettien ehtoja ilman erillist√§ ilmoitusta.

  Toimitukset

  • Varastotuotteet toimitamme Vantaalla varastolta ja tilaustuotteet suoraan tehtaalta, Hangzhousta Kiinassa. Tuotesivulla on maininta kummasta varastosta tuote on tulossa. HUOM! Mik√§li tilauksenne sis√§lt√§√§ tuotteita, jotka l√§hetet√§√§n eri sijainneista, tulevat paketit erillisin√§. T√§m√§ ei kuitenkaan vaikuta teid√§n maksamiinne postikuluihin nostavasti.

  Toimituskulut:

  • Tarjoamme kaikki yli 65‚ā¨ tilaukset Suomeen ilman toimituskuluja.

  Toimituksen kesto:

  Toimituksessa Suomen varastotuotteilla kestää normaalisti 1-3 arkipäivää ja keskusvarastolta lähetettävissä paketeissa n. 15 - 20 arkipäivää.

  Lähetämme tilauksia ainoastaan arkipäivisin, emme viikonloppuisin eikä pyhinä.

  Huomaathan myös, että toimitusajat on arvioita ja voivat vaihdella kuriirista ja tilanteesta riippuen. Viivästyneet toimitukset eivät ole syitä maksunpalautuksille tai normaalin vaihto- ja palautusoikeuden ulkopuolisille palautuksille.

  Ennakkotilauksien toimitusajat vaihtelevat edellämainituista.

  • Toimitusajat vaihtelee sijainnin, toimitustavan ja meist√§ riippumattomien tekij√∂iden johdosta.
  • Mik√§li tuotetta ei ole varastossa, toimitamme tuotteet v√§litt√∂m√§sti kun saamme tuotetta varastoon.

   Vahingoittuneet lähetykset:

  Tilanteissa joissa seurantatiedot näyttävät että lähetys on toimitettu osoitteeseesi, mutta paketti/paketit ovat vahingoittuneet lähetyksessä, reklamoi lähetys suoraan kuriirille.

  Pawsson.fi ei ole vastuussa vahingoittuneista lähetyksistä.

  Varastetut lähetykset:

  Jos pakettisi on varastettu, reklamoi se suoraan kuriirille.

  Pawsson.fi ei ole vastuussa varastetuista lähetyksistä.

  HUOM: Käsitellessämme palautuksia ja maksunpalautuksia, kysymme aina seurantatiedot kuriirilta. Jos emme saa näitä tietoa, emme mahdollisesti pysty käsittelemään palautuksia ja maksunpalautuksia.

  Väärään osoitteeseen lähetetyt paketit:

  Tarkista aina että toimitusosoitteesi on oikea. Kun tilaus on vastaanotettu, emme valitettavasti pysty enää tekemään muutoksiaa osoitteeseen tai muihin tietoihin.

  Ota huomioon, että Pawsson.fi ei ole velvoitettu tarjoamaan maksunpalautusta mikäli asiakas on antanut väärän toimitusosoitteen.

   Noutamattomat paketit:

  • Noutamattomasta / vastaanottamattomasta paketista perit√§√§n aina 20‚ā¨ korvaus, jolla korvataan meille aiheutuneet kustannukset. Pakettia s√§ilytet√§√§n noutopisteess√§ seitsem√§n p√§iv√§√§, jonka j√§lkeen se palautuu meille.¬†
  • Huomaathan, ett√§ jos haluat palauttaa paketin, sinun on ensin noudettava paketti ja toimittava palautusohjeidemme mukaisesti. Paketin noutamatta j√§tt√§minen Postista / vastaanottamisesta kielt√§ytyminen ei tarkoita palautusta.¬†Noutamatonta pakettia ei koske palautusoikeus.
  • Mik√§li paketti on tulossa suoraan tehtaalta (tilaustuote) ja asiakas j√§tt√§√§ paketin vastaanottamatta, Pawsson.fi ei ole velvollinen korvaamaan l√§hetyst√§ asiakkaalle.
   Lähetyksen seuranta:
  • Voit seurata l√§hetyst√§si L√ĄHETYKSEN SEURANTA sivultamme. Voit seurata l√§hetyksesi kulkua my√∂s suoraan kuriirin sivuilta. Toimitamme toimitusvahvistuksen ohessa seurantakoodin.