Paws & Son - Toimitukset
5% alennus arrow_drop_up
Ohita ja siirry sisältöön

Seuraa meitä

Kotimainen verkkokauppa | Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksiin

  Toimitusehdot

  Toimitamme kotimaan varastolta tulevat paketit noutopisteeseen. Suoraan tehtaalta toimitettavat tuotteet (tilaustuote) tulevat kotiin / noutopisteeseen.

   Asiakkaan yhteystiedot

  • HUOM! Tarkista aina, että sähköposti/puhelinnumerosi on oikein. Jos yhteystiedot on tilauksella väärin, ette mahdollisesti saa toimitusilmoitusta paketista, jolloin paketti palautuu meille. Näissä tapauksissa sovelletaan noutamattomien pakettien ehtoja ilman erillistä ilmoitusta.

  Toimitukset

  • Varastotuotteet toimitamme Vantaalla varastolta ja tilaustuotteet suoraan tehtaalta, Hangzhousta Kiinassa. Tuotesivulla on maininta kummasta varastosta tuote on tulossa. HUOM! Mikäli tilauksenne sisältää tuotteita, jotka lähetetään eri sijainneista, tulevat paketit erillisinä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta teidän maksamiinne postikuluihin nostavasti.

  Toimituskulut:

  • Tarjoamme kaikki yli 65€ tilaukset Suomeen ilman toimituskuluja.

  Toimituksen kesto:

  Toimituksessa Suomen varastotuotteilla kestää normaalisti 1-3 arkipäivää ja keskusvarastolta lähetettävissä paketeissa n. 15 - 20 arkipäivää.

  Lähetämme tilauksia ainoastaan arkipäivisin, emme viikonloppuisin eikä pyhinä.

  Huomaathan myös, että toimitusajat on arvioita ja voivat vaihdella kuriirista ja tilanteesta riippuen. Viivästyneet toimitukset eivät ole syitä maksunpalautuksille tai normaalin vaihto- ja palautusoikeuden ulkopuolisille palautuksille.

  Ennakkotilauksien toimitusajat vaihtelevat edellämainituista.

  • Toimitusajat vaihtelee sijainnin, toimitustavan ja meistä riippumattomien tekijöiden johdosta.
  • Mikäli tuotetta ei ole varastossa, toimitamme tuotteet välittömästi kun saamme tuotetta varastoon.

   Vahingoittuneet lähetykset:

  Tilanteissa joissa seurantatiedot näyttävät että lähetys on toimitettu osoitteeseesi, mutta paketti/paketit ovat vahingoittuneet lähetyksessä, reklamoi lähetys suoraan kuriirille.

  Pawsson.fi ei ole vastuussa vahingoittuneista lähetyksistä.

  Varastetut lähetykset:

  Jos pakettisi on varastettu, reklamoi se suoraan kuriirille.

  Pawsson.fi ei ole vastuussa varastetuista lähetyksistä.

  HUOM: Käsitellessämme palautuksia ja maksunpalautuksia, kysymme aina seurantatiedot kuriirilta. Jos emme saa näitä tietoa, emme mahdollisesti pysty käsittelemään palautuksia ja maksunpalautuksia.

  Väärään osoitteeseen lähetetyt paketit:

  Tarkista aina että toimitusosoitteesi on oikea. Kun tilaus on vastaanotettu, emme valitettavasti pysty enää tekemään muutoksiaa osoitteeseen tai muihin tietoihin.

  Ota huomioon, että Pawsson.fi ei ole velvoitettu tarjoamaan maksunpalautusta mikäli asiakas on antanut väärän toimitusosoitteen.

   Noutamattomat paketit:

  • Noutamattomasta / vastaanottamattomasta paketista peritään aina 20€ korvaus, jolla korvataan meille aiheutuneet kustannukset. Pakettia säilytetään noutopisteessä seitsemän päivää, jonka jälkeen se palautuu meille. 
  • Huomaathan, että jos haluat palauttaa paketin, sinun on ensin noudettava paketti ja toimittava palautusohjeidemme mukaisesti. Paketin noutamatta jättäminen Postista / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Noutamatonta pakettia ei koske palautusoikeus.
  • Mikäli paketti on tulossa suoraan tehtaalta (tilaustuote) ja asiakas jättää paketin vastaanottamatta, Pawsson.fi ei ole velvollinen korvaamaan lähetystä asiakkaalle.
   Lähetyksen seuranta:
  • Voit seurata lähetystäsi LÄHETYKSEN SEURANTA sivultamme. Voit seurata lähetyksesi kulkua myös suoraan kuriirin sivuilta. Toimitamme toimitusvahvistuksen ohessa seurantakoodin.

      Suomalainen verkkokauppa

      Turvallinen ostotapahtuma

      Monipuoliset maksuvaihtoehdot